Порно актрисата Елизабет Стар се страхува, че имплантите в гърдите ѝ, които днес са забранени, могат да отнемат живота ѝ.

Стар носи своя силикон в продължение на вече 15 години. Той несъмнено задвижил кариерата ѝ напред, но едновременно с това съсипал живота ѝ.

Елизабет Стар - преди и сега

През последните няколко години докторите се опитват да я убедят да се подложи на двойна масектомия, вместо да носи в себе си потенциално смъртоносните импланти.

Но Елизабет, която е майка на две деца и може да се похвали с 63 корекции по тялото си, отказва да понесе поредната сериозна операция, която може да коства кариерата и живота ѝ.

43-годишната порно актриса и модел казва: „Аз бях жертва на експеримент и продължавам да плащам за това. В миналото имах семейство, което трябваше да издържам и знаех, че ако имам по-големи гърди, ще имам и повече работни ангажименти. Днес живея ден за ден, притеснявайки се, че всеки един момент мога да бъда убита от инфекция или кръвни съсиреци.“

Тя е с импланти от полипропилен, които след имплантирането продължават да увеличават обема си. Процесът продължава доста дълго време - гръдната ѝ обиколка се увеличава с по 2,5 сантиметра на месец.

Още първите дни след операцията Елизабет преживяла усложнения и непоносима болка, които само загатнали доживотния капан, в който е попаднала по свое желание.