Автор
Woman.bg

Мариана Попова с изказване за протестиращите

Мариана Попова нападна остро протестиращите в социалната мрежа „Фейсбук“.

Певицата не разбира защо хората протестират, при положение, че всички живеели добре и харчели парите си по скъпи коли и екзотични екскурзии.

Ето какво сподели тя (правописът е запазен):

„Седя си от известно време и се опитвам да мисля, не че ми се получава много, но ето в поредната тема….Ресторантите са пълни, Задръстванията са изключително от нови автомобили, който се движат с бензин, Кината и то скъпите прожекции са пълни, театрите, концертите, моловете, нощните барове също…..хора от красиви снимки от Малдиви, Бали и къде ли не смело ни приканват с така модерната дума ОСТАВКА ЗАЩОТО ВИДИШ ЛИ НЕ ЖИВЕЕМ ДОБРЕ….и тук идва въпроса Аз ЛУДА ЛИ СЪМ……?!!!!!!… апропо то да протестираш си било вече добре платена работа“.

Приятелите на певицата реагираха светкавично след нелепите й обвинения и за по-малко от няколко минути няколкостотин души побързаха да разкритикуват изпълнителката.

„Мариянче, бе ние сме минавали покрай протестите. Там не са тези със снимките от Малдивите или лачосаните персони от моловете, а едни други хора с по 300 – 400 лева заплата. Мини някой път за да ги видиш. Игнорирам разни продажни душици, които взимат по някой лев, я от ляво, я от дясно да се правят на палячовци“, пише един от потребителите.

Други казват: „Проблемът е, че описаната картинка важи само за София, евентуално Бургас, Пловдив и още най-много два града“, „Материалното състояние не е единственият повод, по който може да се протестира.“