Юлияна Дончева се е разплакала, като разбрала, че чака второ дете.

Това разкри самата тя в интервю за сп. LOVE style. Тв водещата видяла положителния си тест за бременност на рождения ден на своя съпруг Станислав Недков-Стъки.

"Не искам да се знае, но хайде, да кажем, малко след 4-ия месец съм", коментира щастливата бъдеща майка на въпрос на БЛИЦ откога е бременна.

48-годишната дама за първи път проговаря за трудностите, през които е минала, за да забременее ин витро и как през 2013 година почти се е отказала да прави повече опити. Чудото обаче станало.

"Пробвали сме и преди, сега Станислав е много щастлив. Все още не знаем какъв ще е полът, но и не бързаме да разберем", разказа Дончева пред ''24 часа''.

За съжаление в един от най-щастливите периоди от живота си Юлияна се е почувствала омърсена и натъжена. „Неприятното беше, че в този период излязоха отвратителни информации, че се разделяме със Станислав и аз обикалям нощните заведения", разкрива тв водещата на предаването „Пряка демокрация”.

Юлияна показа коремче

''Като четяхме какво пише в интернет, просто не можехме да повярваме. Това много ме нарани. Може би, защото човек става по-чувствителен, когато е в моето положение. Почувствах се омърсена.”, допълва тя.

Припомняме, че Юлияна има син Йоан Дако от бившия си съпруг Горан Петков. 19-годишният Йоан е много доволен и обещава да помага на майка си с бебето.

''Моят първи син Йоан-Дако е много щастлив, че ще си има братче или сестриче. Полът на бебето ще стане ясен след около две седмици, когато ще бъда прегледана на видеозон", заявява Дончева.

Юлияна засега внимава какво яде и не се отдава на капризи, защото при първата си бременност доста напълняла

. "Станах почти 100 килограма", смее се тя. Но е решила, като наближи времето, да се оттегли в майчинство.

"Спокойно, няма да раждам в ефир", казва с усмивка тя.

Припомняме, че Юлиана Дончева и ММА боецът Станислав Недков-Стъки станаха семейство през 2010-та, точно на рождения ден на брюнетката - 25 юни. Двамата се врекоха на стилна церемония във Велико Търново.

Юлияна Дончева и Станислав Недков си казаха “да” на историческия хълм Царевец през 2010-та