Начините да се прелъсти един мъж отдавна вече са известни на всички жени.

Но далеч не всички успяват да прилагат тези начини правилно! Запомнете, че човек възприема света чрез петте си сетива. Мъжът на мечтите ви не прави изключение – покорете го, въздействайки на всичките му сетива!

1. Всевиждащото око

Народната мъдрост гласи, че мъжете обичат с очите. Само че класическите атрибути на прелъстителката като червен минижуп и прозираща блуза могат да възмутят и дори подплашат някои представители на силния пол. По-привлекателни са прикритите, „намекнати“ прелести – обикновена официална риза с небрежно разкопчани горни копчета, тесни дънки, ефирни рокли. Подходящи обувки ще са високите ботуши или полусандали на висок тънък ток с ремък на глезена.

Обрезът ще бъде напълно завършен с разкошна дълга коса или палава момчешка прическа – но само при условие, че във всички други отношения дамата е повече от женствена. Смята се, че жените с подобни прически са по-разкрепостени в леглото и обичат експериментите. За долното бельо водещи цветове са червеното и черното. Отбягвайте розово, виолетово и зелено. Мъжете намират за доста привлекателни и белите сутиени и пликчета.

Четете още: Любовта наистина прави жените по-красиви

Грешки: яркият грим (ако ще и най-известния съвременен стилист да ви го е правил) и дългите хищнически нокти плашат повечето мъже. Силния пол не го вълнува, че сте похарчили половината си заплата за тези прелести. Обикновено мъжете се чувстват привлечени от естествения външен вид, който впрочем изисква не по-малко усилия и средства за поддържането му.

2. Славееви песни

Свикнали сме да смятаме мъжете за коравосърдечни и неемоционални. Но те всъщност лесно се поддават на комплименти – особено ако ги хвалите за мъжеството и сексапила им. Остава да допълните картинката с провокационни еротични фантазии и шепнене на ухо и готово...

Четете още: Жените слагат край на връзката по-бързо от мъжете

Грешки: Страстните стонове „Обладай ме, дивото им зайче!“ и нецензурните изказвания не се харесват на всички. Ползвайте по-умерен речник и избягвайте всякакви обръщения от типа „мечо“, „зайо“, „котьо“ и др.

3. Аромата на любовта

Някои мъже се възбуждат от облака парфюм, съпътстващ жената, а други от самия естествен мирис на дамата. Сред ароматичните свещи и масла най-ефективни са ароматите на канела, пачули, сандалово дърво, мускус, джинджифил и бергамот. Проучванията доказват, че най-възбуждащата миризма е смесицата от тиквен пай и лавандула. На второ място – комбинацията от понички и пектинови бонбони. На трето място са сладките кифли. Дали любовта на мъжа наистина минава през стомаха или участниците в проучването просто са били гладни?

Грешки: Различните ароматизиращи средства за интимните части могат да имат точно обратния ефект. Природата се е погрижила живите същества да се възбуждат от естествените си аромати, затова мирисът на ягоди, шоколад или ликьор може да се стори на любимия ви неуместен в леглото.

4. Вашият специалитет

Четете още: Как се разпознава изневяра

Артишокът, трюфелите и други афродизиаци могат да предизвикат истинска буря от страст. Най-важното е да скриете добре касовите бележки от супермаркета или да ползвате по-достъпни продукти – шоколад, домати, орехи.

5. Въпрос на докосване

Четете още: Мъжете търсят все по-образовани жени

Коприна, кадифе, кожа, топла вана с пяна и кубчета лед – всичко това са изпитани методи да възбудите партньора си чрез докосвания. Освен това забравете циничната шега, че всички мъже имат една единствена ерогенна зона и потърсете други, най-добре по време на масаж. Обърнете особено внимание на меката част на ушите, гърдите, седалището и глезените.

Грешки: Намазването на партньора с бита сметана не винаги има положителен ефект. По-неромантичните представители на силния пол могат по-скоро да се почувстват лепкави и неприятни от това. Задължително се поинтересувайте какво обича партньорът, преди да го приложите върху него.