Дори по принцип да не си падат по пищни чернокожи мацки, малцина са мъжете, които биха устояли на горещата Бионсе. Малко са жените, които пък с ръка на сърцето, биха казали, че не харесват кръшното й, женствено тяло.

Невинаги обаче поп идолката е изглеждала толкова неотразима в корсет, каквато я видяхме на наградите "Грами".

Някога като част от Destiny's Child тя имаше доста по-пухкави форми. Какво се случи с фигурата на Бионсе и каква е тайната на безупречните й извивки?

Тайната разкрива нейният личен фитнес инструктор Марко Борджес, пише tv7.bg. Оказва се, че в диетата на дивата не се крие нищо революционно, точно обратното.

Истината както винаги е простичка – Бионсе е веган. Е, може би не 100-процентов, но по думите на Борджес певицата се храни основно с растителна храна, като целенасочено избягва животинските продукти и мазнини, но от време на време си позволява да си хапва риба.

Разбира се, да си веган не е достатъчно условие, за да изглеждаш като Бионсе. Нужни са и многочасови тренировки в залата. Активно движение и танци поддържат горещото дупе на певицата неустоимо.

Борждес споделя, че всичко в режима на звездата преминава под знака "здраве и благоденствие" - "Тя просто иска да се чувства добре."

Съвсем скоро започват великденските пости и за много дами това може да е един добър повод да минат на Бионсе-режим. Не забравяйте обаче и спорта, както и редовните танци с широка усмивка.