1. Необръснатите крака

Докато жените отказват секс, защото краката им не са гладко избръснати, мъжете изобщо не го забелязват (поне в повечето случаи). Малко поникнали косъмчета няма да охладят ентусиазма на нито един мъж.

2. Новата чанта

За мъжете всички дамски чанти са еднакви - в тях се слагат един куп нужни и ненужни неща. Те са едни и от най-безинтересните аксесоари, които се различават само по цвят.

3. Нови свещи

Романтичните свещи с аромат на ванилия и кокос ще впечатлят единствено продавачката, която възторжено ги предлага в магазина. Само гледайте да не помолите партньора си да купи свещи - за него всички изглеждат и миришат еднакво...

4. Липсата на грим


Мъжете наистина не забелязват дали сте със спирала и бронзови перли, или не.

5. Новите обувки


Напъването, мъжът ви да забележи новите ви обувки, е напълно излишно. Голям процент от мъжете нямат навика да поглеждат една жена под коляното.

6. Руж

Мъжете нямат представа какво е руж и за какво се използва. За тях приятната руменина е по рождение и придава непорочен вид.

7. Целулитът

Почти всяка жена е критична към тялото си и обсебена от темата за целулита. Много от мъжете обаче биха се заклели, че не са виждали целулит, защото в техните разбирания той не съществува. Така наречената "портокалова кожа" няма да отврати нито един мъж.

8. Пърхот

Пърхотът е проблем само в рекламите за шампоани. По време на флирта никой мъж няма да се задълбочи дали имате бели прашинки по сакото си, или косми от котката. Всичко това са просто дребни детайли, които нямат нищо общо с големите му намерения.

9. Нова прическа

Освен ако не обръснете главата си нула номер, той няма да забележи, че сте ходили на фризьор. Разликата трябва да е наистина голяма, за да му направи впечатление.

10. Нов маникюр

Красивите нокти с нов модерен лак ще впечатлят само приятелките и колежките ви. Той едва ли ще забележи новата форма на маникюра, цвят или ноктопластика.

11. Нови очила

И тук положението е както при останалите аксесоари, за които давате луди пари. За другарчето ви всички очила са еднакви, важното е само да вършат работа.

12. Тъмните сенки под очите

Той няма да забележи, че изглеждате уморени, ако му се усмихнете широко. Една усмивка може да заличи всички следи от безсънната нощ...

13. Ново червило

Не очаквайте от мъжа до себе си да се ентусиазира при вида на новия нюанс на червилото ви. В неговите очи това е само едно червило, което понякога му създава неприятности, заради които не смее да ви целуне на обществено място.

14. Нови дънки

Той не прави разлика между отделните модели на собствените си дънки, да не говорим за вашите.

15. Нов интериор

Може и да сте се трудили няколко часа, за да придадете повече уют на дома си, но той няма да го забележи. За него всички тези саксии, пердета, сувенири и прочие не съществуват.

Източник: lifestyle.bg