Тази година Наоми Кембъл ще навърши 44 години и въпреки възрастта си все още притежава едно от най-перфектните звездни тела. Красавицата споделя, че полага много усилия, за да поддържа фигурата си така стройна и атлетична.

Една от тайните на перфектното тяло на черната пантера е фактът, че тя изцяло е забравила за сладкото и тестени храни. Звездата залага на богато на зеленчуци меню, в което се откроява и артишокът, продукт с превъзходни хранителни, здравословни и диетични качества.

Кембъл се е отказала и от солта, тъй като тя задържа водата в организма. За да овкуси храната си, тя я приготвя с червен пипер и джинджифил – две подправки, ускоряващи процеса на изгаряне на мазнини.

Четете още: Наоми: Пазя дистанция от колегите си

Наоми се храни пет пъти дневно с малки порции, като не яде след осем часа вечерта. Честият прием на малко количество храна, какъвто е подходът на супермоделът, избавя от чувството на глад, често каращо ни да прегрешим с вредни изкушения, и подпомага бързото усвояване на храната и изгарянето на калориите.

Красавицата също така споделя, че пие много вода, а всяка сутрин започва с чаша топла вода с лимон. В обедното й меню също присъства зеленчуковия сок или чай от лайка или мента.

Прекрасната си форма пантерата поддържа не само с диета, но и с двуразови тренировки всеки ден. Тя практикува йога, пилатес, зумба и упражнения с тежести. След тренировката си пък пие зелен зеленчуков сок.

Четете още: Наоми Кембъл пиела само сок 10 дни преди ревю

Четете още: Наоми Кембъл изгони журналистка заради личен въпрос