Съгласете се с нас, че Ким Кардашиян има какво да покаже!

За някои може нейните форми да са твърде пищни, за други – изключително секси, но трябва да признаем, че 33-годишната звезда определно знае как да привлича внимание към себе си.

В повечето случаи тя приковава погледите с доста смели и секси тоалети. През последните няколко дни станахме свидетели на визии, които би могла единствено Ким да облече.

Нека ви припомним, че Ким и Кание са в момента в Париж, организирайки сватбата си, която ще се състои само след няколко дни.

По-рано тази седмица Ким показа вталеното си тяло по един незабравим начин. Тя бе заложила единствено на чифт дънки с висока талия, описващи сочното й дупе и бяла блуза с гол гръб.

Четете още: Ким показа sexy back!

Ден по-късно звездната двойка се отдаде на целодневен шопинг, който завърши с множество луксозни покупки и подаръци за бъдещата госпожа Уест.

Едва ли някой е обърнал внимание на съдържанието в торбите с надпис „Versace”, “Miu Miu” или „Céline”. Всички погледи бяха вперени в Ким, която предизвика фурор с поредната си смела визия. Този път на показ бяха нейните големи гърди, а не дупето!

Доста изрязано боди в цвят пепел от рози разкриваше целия й бюст. Без сутиен и с голямо самочувствие майката на Норт прекрачваше от един бутик в друг.

Останалата част от визията й се състоеше от пола тип молив с дължина до малко под коляното и бели класически обувки на тънък ток. Косата й бе сплетена в плитка, а големите очила прикриваха очите й.

Какво ще кажете за предизвикателната визия на риалити звездата?

Четете още: Коя е по-стилна: Ким или Норт?