Не минава и ден без да се натъкнем на нови снимки на Ким Кардашиян. Тя е навсякъде и успява да привлича вниманието върху себе си с провокативни тоалети, пикантни новини около личния си живот и множество светски изяви.

Ким в момента е в Ню Йорк, където преди дни отпразнува рождения ден на дъщеря си. Съпругата на Кание Уест не спира да изненадва с различни модни стилове и тоалети всеки ден.

* фенове спират Ким в Ню Йорк

Модата, която ни очаква това лято, издига в култ изисканата и еманципирана жена, която е шик и секси.

Ким, която сама се определя като бизнес дама, винаги държи да изглежда безупречно. Вчера риалити звездата реши да освежи визията си, съчетавайки елегантна дантелена рокля от пролетно-лятната колекция на модна марка Burberry Prorsum с черно кожено яке.

За този тоалет 33-годишната бе избрала красиви черни обувки на вивоск ток и слънчеви очила с дебела рамка. Косата й прибрана, за съжаление и този път Ким не блесна с усмивка.

Трябва да признаем, че цялостната й визия този път много ни допадна. Вие какво мислите?

По-рано брюнетката бе засечена на излизане от фитнес зала, облечена в спортно облекло. Само не разбрахме защо Ким използва дамската си чанта Hermes, която струва близо 20 000 $, за спортен сак...

Четете още: Секси или не: Дънките на Селена Гомес?

И така, какво може да направите, когато искате да изглеждате шик, но не разполагате с време или бюджет, за да си купите цял нов гардероб няколко пъти в годината? Съсредоточете се върху класическите дрехи и аксесоарите. Не забравяйте убийствено високите си токчета и убийственото си настроение!

Идея за стилна рок-шик визия:

Четете още: Ким показва как се носи дамски костюм със "стил"