От Овен до Риби – ето кои са най-подходящите цветове и прически за характера и излъчването ви според зодиакалния знак, който носите.

Овен

Голяма коса, вълнисти кичури и буйни къдрци отиват най-много на огнената ви натура. И това важи за всички дами-Овни, независимо дали по природа са с къдрава или права коса. Колкото по-драматична е прическата, толкова по-силно ще подчертае изключително страстния ви характер.



Телец

За вас прическата трябва да бъде едновремнно елегантна и практична. Къс боб стил или мъжка подстрижка с женствен елемент може да разкрие невероятно земната, стабилна и същевременно романтична и фина същност. Бретонът е също добро решение за визията ви.



Близнаци

Астрологията описва Близнаците като двойнствени личности – такива, които обединяват в себе си не едно или две качества, не една или две персони. Вие сте артистични и носите богато въображение. Това е достатъчен повод да изберете интересна прическа, съчетаваща повече от един цвят – кичури или омбре са добро решение за вас.



Рак

Раците са нежни и влюбчиви натури, които обичат да се грижат за хората, но и да отделят време и за себе си. Пъстри личности, на които всеки стил би отивал, стига в него винаги да преобладава класическата нотка. Нищо твърде екстравагантно, но и нищо безлично и скучно. Попадате в златната среда.



Лъв

Тук става интересно! Лъвици, за вас най-подходящи са големите, лъскави и красиви гриви. Независимо от цвета на косата ви, винаги наблягайте на обема. Великолепните ви персони могат да бъдат подчертани от една разкошна коса, експериментирайте.



Дева

Естествено обаяние е вашето второ име! Всичко, което нашепва за неподправеност е във ваш стил. Подчертайте очарованието си по най-деликатен начин.



Везни

Наклонете везната с коса или бретон на една страна. Отиват ви също така всички небрежни прически, вълнички, леко разрошени и разпръснати небрежно коси... Всичко, което подчертава прословутата ви естествена хубост, е подходящо за вас.



Скорпион

Страстната и силна жена, носеща знака на Скорпиона, не може да се задоволи с нещо простичко. Плитки, асиметрични прически или пък отсечени такива – права коса с плътен бретон – са перфектният избор за вас. Разхвърляните, небрежни и леки коси не ви отиват поради простата причина, че сте много по-особени от останалите знаци – секси, но и страшни, прями, но и с дълбоки мисли и чувства. При вас няма нищо леко и небрежно...



Стрелец

Авантюристки и сладурани до мозъка на костите си. Понякога това ви пречи, защото се оказва, че сте достатъчно непостоянни и дръзки, за да оплетете конците на собствения си живот, но тъкмо в тази свежа експлозивност се крие чарът ви. Отиват ви дълги, веещи се коси – символ на свободата, красотата и вечното движение. Сладката ви натура би се „спогодила“ добре и с шантави, екстравагантни прически.



Козирог

Косата ви трябва да бъде просто перфектна – елегантна, бляскава, съвършено подстригана, с красив цвят и носещо се ухание на чистота. Такава е натурата ви – всичко у вас е стил и класа.



Водолей

Най-артистичните дами, живеещи, за да творят и да се осланят на безкрайното си въображение. За вас са подходящи всички типове коси, цветове и прически, защото вие носите в себе си от всичко по малко. Всяка уникална нотка във визията ви е добро решение!



Риби

Не се повличайте по течението на всяка модна тенденция, а намерете собствен стил, който да подчертае разкошната ви личност. Прическите, които структурират косите и подчертават чертите на лицето ви, са идеален избор.