Автор
Woman.bg

Силвия Петкова пред Woman.bg: Вярвам в доброто и смеха

Ако трябва да определим актрисата Силвия Петкова само с две думи, те биха били "голям сладур".

Винаги усмихнатата актриса се съгласи да отговори на няколко въпроса преди разгара на лятото и от интервюто ни с нея можете да разберете защо е избрала да изпълни ролята на г-жа Димитрова в сериала "Революцията Z", какви са плановете й за лятото и в какви продукции предстои да я гледаме.

Ако пък искате да видите Силвия на живо, можете да се включите в емоцията Fanta Play Tour, чиято поредна спирка тази събота ще бъде в София. Повече за инициативата можете да разберете тук

Здравей Силвия, ти си от хората, които заразяват с енергичност, усмивка и много виталност. Как се зареждаш ти самата?

Принципно светогледът ми е такъв. Вярвам в доброто и смеха. Разбира се и аз имам своите грижи и проблеми, но знам, че всичко е преходно. След нощта идва винаги денят.


Разкажи ни повече за сериала Революцията Z, как те избраха за ролята на г-жа Димитрова, какво ти даде сериала, спечели ли нови приятели покрай него?

Прекрасни две години от живота ми! Бях на кастинг за ролята и много се чудех дали да приема, но тъй като ролята е корената противоположност на Хани от "Лов на дребни хищници" реших, че е страхотен шанс да изляза от имиджа на бунтарка. Екипът беше страхотен, сближихме се много и се надявам отново да се засечем пред камера или на сцена.

Разкрий пред нашите читателки малко повече за личния си живот, какво правиш през свободното си време, имаш ли хобита, имаш ли човек до себе си?

Не обичам да говоря за себе си, но имам хобита, обичам слънчеви поляни, природата, лятото, книгите, музиката, приятелите си. Обичам да пиша в тефтерите си.

Как ще прекараш лятото?

Ще работя през повечето време, иначе ще се опитам да стигна до морето за малко.

Тази година си посланик си на Fanta Play Tour, разкажи ни малко повече за инициативата?

Страхотни атракции, които мисля, че ще забавляват хората много.

Какво предстои за теб в професионален план?

Ще снимам филма "Никой", режисьор ще е Андрей Андонов и ще си партнирам с Гергана Плетньова и Стоян Радев. Също на Аполония ще имаме премиера на "Антигона" с режисьор Иван Добчев.