Автор
Woman.bg

Известни българки в очакване на първото си дете

През настоящата година предстои най-щастливият момент за пет известни дами от българския шоубизнес.

Тази есен с първа рожба ще се сдобият Диляна Попова, Лора Караджова, Златка Димитрова, Гери Турийска и Аделина Димитрова.

Четете още: Диляна Попова бременна, нежна и гола

Безспорно най-обсъжданото бебе е това на Диляна Попова и Асен Блатечки. Двамата дълго криха връзката си, която по-късно признаха, че се е зародила още по време на снимките на сериала „Стъклен дом“. Асен има дъщеря от режисьорката Катерина Горанова, с която живее на семейни начела от години.

Съвсем наскоро стана ясно, че двамата с Диляна очакват син, който ще се появи на бял свят през втората половина на септември.

Плеймейтката Златка Димитрова също очаква момче. Тя е бременна от приятеля си Миро. Златка неведнъж споменаваше в медийното пространство, че двамата искат да станат родители, въпреки че половинката й няма официален развод със съпругата си. Бебето трябва да се роди през октомври.

Четете още: Плажен патрул: Бременната Златка по бански

През есента Лора Караджова ще дари известния си баща Данчо Караджов с второ внуче. Той и съпругата му Мариана вече са баба и дядо на дъщеричката на сина им Даниел. Лора също ще ги зарадва с момиченце. Баща на детето е приятелят й Валентин, който се занимава с екстремни спортове. Младежът е по-малък от Лора. Валентин е на 28, а певицата ще навърши 32 през декември. Изпълнителката имаше осемгодишна връзка с Део, която приключи без брак и деца.

Четете още: Разкриха кой е новият на Лора Караджова

Винаги усмихнатата Гери Турийска също ще стане майка. Радиоводещата и певица очаква наследник от Ясен Козев, бившата половинка на Йоанна. Той вече има две момчета от изпълнителката, а сега очаква детенце и от Гери, с която се запознали покрай музикалните си ангажименти.

Вокалистът от шоуто на Слави – Борис Солтарийски също очаква детенце. Моделката Аделина Димитрова, която участва в „Умна и красива“ ще го дари с наследник през есента. Съвсем наскоро двамата пуснаха в Мрежата забавни снимки от екскурзията си до Лондон.