Отговорът на този въпрос е еднозначен и много вкусен: Палачинка!
Днес попаднахме на невероятна идея за направата на "дантелени" палачинки, която нямаше как да не споделим с вас.
Необходими са ви:
1 чаена чаша брашно
1 яйце
1 чаша мляко
1/2 супена лъжица захар
1/8 чаена лъжичка сол
1 супена лъжица масло (разтопено)
Начин на приготвяне:
Смесете съставките в голяма купа, до получаването на хомогенна смес.
Затоплете незалепващ тиган. С помощта на подходяща пластмасова бутилка (може да използвате такава от кетчуп, например) оформете дантелена палачинка във формата на сърце. Гответе палачинката докато стане със златист цвят, за около 2 минути. След това я обърнете от другата страна за още 2 минути. Готово! Вече имате нестандартна палачинка, с която да зарадвате семейството си!