Автор
Woman.bg

Предпочитанията към сладоледа разкриват характера (тест)

Прегледайте всички снимки, после си изберете сладолед, който ви се струва най-вкусен.

Ако ви е трудно да направите избор и харесвате два-три вида сладоледа от показаните, прочетете описанието на всеки един от тях.

Ванилов сладолед

Почитателите на ваниловия сладолед си падат по класиката. Най-често нямат нищо против смелите нововъведения или експерименти, но предпочитат да наблюдават развитието им отстрани. За тези хора финансовата страна на живота далеч не е на последно място, те са пресметливи, практични и здраво стъпили на земята.

Падащите си по ванилов сладолед ценят много високо стабилността, но това не означава, че са скучни или предсказуеми. Те много рядко губят търпение, лесно се адаптират към нови условия и могат да разчетат с лекота плеядата от емоции и чувства на другите хора.

Избират си партньор по сексапил, въпреки че не винаги си признават тази слабост сами на себе си. Страстта, еротиката, магнетизмът, искрата, прескачаща между мъжа и жената е това, от което сърцето на „ваниловия“ човек се разтуптява. И това е, от което той има нужда. От половинката си очаква нежност във всичките й видове.

Шоколадов сладолед

От пръв поглед едва ли ще разберете колко прекрасен човек виждате пред себе си. Ще трябва да хвърлите втори поглед, за да разберете какво представлява той. Трикът се крие в това, че почитателите на шоколадовия сладолед умеят да спазват дистанция и обикновено не допускат чужди хора твърде близко до себе си.

След като спечелите доверието им обаче ще се сдобиете с верен приятел, който никога няма да ви предаде. „Шоколадовият“ тип очаква от партньора си вярност и пълна „прозрачност“ във всичко - както в действията, така и в мислите. При опит да скриете нещо от него, да го излъжете или просто да премълчите, той ще се почувства неспокоен и изнервен. Друг е въпросът, че той може да крие много добре нервните си състояния и да излъже всеки, освен себе си.

Сладолед с ядки

Сред почитателите на този вид сладолед има много философи, които обичат да чоплят в себе си и да търсят истинските мотиви на постъпките си. В сложния им вътрешен свят с изкуствено създадени проблеми и реални такива един неподготвен човек лесно може да се изгуби.

Любителите на сладолед с ядки никога не приемат нещо просто. Те твърде много обичат промените и компромисите, имат ярко изразени организаторски способности и желание да контролират всичко и всички.

От партньора си тези хора очакват проява на чувство за лично достойнство. Обичат стабилни, смели и разумни хора до себе си, а всяка слабост и разпиляност ги дразни.

Лимонов сладолед

Почитателите на лимоновия сладолед си живеят с удоволствие. На въпроса „Как се отърсваш от стреса“ най-вероятно ще отговорят - „А, стрес... Какъв стрес?“. Могат да говорят с когото и да е било за каквото и да е било, като междувременно успяват да завързват нови приятелства.

Освен това са умни, справедливи и винаги се държат на ниво. Щом намерят поне малко свободно време се впускат в пътувания.

За тях любовта е едно голямо приключение, а при избор на партньор все клонят към нещо нестандартно. Думите „консервативен“, „обикновен“ и „нормален“ са обида за любителите на лимоновия сладолед. Битът и рутината ги потискат и депресират. От партньора си тези хора очакват подаръци и изненади „просто така“, а не за отдавна известни дати.

Бананов сладолед

Хората, които предпочитат бананов сладолед, често си мислят, че целта оправдава средствата, игнорират наложените правила (стига да не са наложени от тях самите) и ценят много високо независимостта си. Те обикновено нямат проблеми с това да поставят граници на личното си пространство – при нужда лесно казват „Не“, без да се измъчват от това, че са поставили на първо място своите интереси, а не тези на другите.

Ако решите да свържете живота си с любител на бананов сладолед, ще трябва да се запасите с много търпение. Ще му отнеме доста време да си направи всички възможни експерименти (включително и сексуални) и да стесни сферата на любовните си желания към един човек.

Плодов ладолед

Темпераментните, активни и енергични любители на този вид сладолед сякаш постоянно излъчват позитивна енергия и душевна топлина. Може би затова толкова лесно се запознават и сближават с нови хора? Те имат куп приятели и познати в най-различни среди. Феновете на плодовия сладолед не обичат да стоят дълго на едно място, започват да мислят за уикенда още в понеделник.

От партньора си на първо място очакват разбиране, искат сродна душа. В любимия си те търсят съмишленик, а не пълна противоположност на себе си.