Автор
Woman.bg

Моника Белучи: С годините ставам по-красива

Вчера италианската звезда Моника Белучи навърши 50 години.

Възраст, от която актрисата не се притеснява. Защото, както твърди самата тя: „С годините ставам все по-красива. Не се страхувам, че ще остарея. Страхувам се от смъртта, защото имам две деца и искам да видя как порастват. Преди да ги родя не се замислях нито за възрастта, нито за смъртта. В крайна сметка нищо не може да направиш по отношение на остаряването, просто трябва да се научиш да го приемаш.“

Белучи също така споделя, че не се притеснява и от късното майчинство. Припомняме ви, че звездата роди първото си дете на 39, а второто на 45. И не съжалява за това. Твърди, че преди това не се е чувствала готова да стане майка.

Решихме да отбележим рождения ден на сексапилната актриса с няколко нейни мисли за живота и любовта:

"Познавам много красиви хора, които живеят ужасно. Чувстват се толкова некомфортно в кожата си. Да си наясно със себе си не е свързано с това как изглеждаш, а как се чувстваш."

"Любовта не си отива, тя се променя.“

"Обожавам жените. Умните жени са невероятни. Смятам, че са по-интересни от мъжете."

"Можеш да изпиташ страст и към най-лошия мъж, който си срещала някога. Но това няма нищо общо с по-дълбоката връзка. В нея по-важни са други неща."

"Всичко е въпрос на любов. Тя е това, което те прави щастлив с теб самия."

"Когато правим грешки или дори когато вършим неща, от които после се срамуваме, в крайна сметка се научаваме на съчувствие, на прошка – към себе си и към другите."

"Една жена е уникална, когато е себе си, когато се чувства добре в кожата си, но това отнема цял живот."