Автор
Woman.bg

21 лунен ден – да посрещнем неочакваните обрати като хора, вместо да се правим на Богове

21 лунен ден (от 14/10 в 23:36 часа до 16/10 в 0:30 часа) Символ – колесницата

Ден на оптимизъм и творческо вдъхновение. Някъде зад хоризонта ни чака ново предизвикателство, човек, който е нашата сродна душа или просто искаме да минем под дъгата. Каквото и да ни съветват на този ден, ние знаем какво да мислим и какво да правим. И ако някой си мисли, че проявяваме инат, е защото този някой все още не е повярвал на мистерията и чудесата на света. Денят ще ни отвори нови възможности за да надхвърлим страховете, които саботират всяко наше решение и действие. Има кризисни моменти и такива, които в които усещаме подкрепата и обичта на Вселената.

Символът на този ден разказва приказка за силата на духа. Защо винаги си мислим, че като крием проблемите си, когато премълчаваме, когато тихо стенем отвътре, а се усмихваме на света, притежаваме сила на Духа. Събитията на този ден могат да преобърнат представите ни за силата и слабостта. Защото когато се свържем със собствените си чувства и си позволим да изживеем всяка емоция открито и неподправено се превръщаме в зрели човешки същества. Ако крием сълзите си, как ще можем да съчувстваме и да плачем за другите. Ако задържаме гнева си, как ще се защитим от арогантността и високомерието на „силните“ хора около нас. Ако крием любовта си, защото сме били наранени или предадени, се превръщаме в същите, които са ни наранили и предали.

Денят носи много предизвикателства и ако имаме смелостта да се впуснем в тях, ще усетим Слънцето, Луната, топлия летен дъжд или мекия сняг, дъгата в самите нас. Понякога имаме нужда да се събудим и да посрещнем деня без планове, без очаквания и без сценарий. Защо да не се доверим на спонтанността и да посрещнем неочакваните обрати като хора, вместо да се правим на Богове….. Ако има област в живота ни, която „куца“ от години или ни блокира, на този ден най-накрая можем да променим.

Материалът е предоставен от: