Звездата от „Столичани в повече” Виолета Марковска е бременна с първото си дете и вече е в шестия месец.

Заради слабата й фигура обаче до момента никой не подозирал, че актрисата е бъдеща майка и дори колегите й в сериала не били наясно със състоянието й.

„Вече съм в шестия месец, но няма да разкривам пола, защото предпочитам да е тайна. Чувствам се добре и не ми личи, защото поддържам форма с ходене по 5-10 км на ден”, обяви самата Вили, пише pik.bg. Тя обаче отказа да сподели кой е бащата на детето й и дали бебето е планирано.

Откакто през пролетта плъзнаха слухове, че актрисата е в развод, тя се зарече повече да не говори за семейството си и за мъжа си Ивайло Ангарски, който е син на известния финансист Краси Ангарски. Тогава Вили напълно отрече клюките и заяви, че е щастливо омъжена.

„Не се развеждам. Под нивото ми е дори да коментирам това, нямам намерение да се оправдавам. Щастлива съм и точка по този въпрос”, избухна Вили тогава, а сега дори не потвърди, че съпругът й е баща на детето.

По всичко личи обаче, че това е така и Марковска е спокойна за своето и на детето си бъдеще. Папарак на ПИК пръв успя да заснеме Вили, която използваше последните сухи дни преди снежната зима, за да се разхожда из София.

Снимките можете да видите тук