Тоалетът, който Гуинет Полтроу избра за участието си в The Tonight Show миналата вечер не се хареса на зрителите и модните критици.

Гащеризонът в телесен цвят, с който Гуинет се появи в шоуто накара журналистите от Daily Mail да попитат: Това ли е най-лошият тоалет в кариерата на 42-годишната актриса?

Четете още: Вижте Гуинет Полтроу без грим

В това отношение гащеризонът със сигурност отправя сериозни заявки към първото място, но все пак не е лишен от конкуренция.

Гуинет Полтроу е една от най-горещите почитателки на модата в света. Актрисата не се страхува да експериментира и често привлича вниманието и възхителните погледи на червения килим. Но никой не е съвършен. Макар и рядко, тя също страда понякога от модно късогледство.

Четете още: Гуинет Полтроу обича бръчките си

Примери за това са роклята ѝ на Александър Маккуин за Оскарите през 2002 г., която неведнъж ѝ е осигурявала почетно място в класации за най-зле облечени знаменитости и за която самата Гуинет признава: "Трябваше да сложа сутиен!". прозрачния тоалет, с който се появи през април на премиерата на филма "Железният човек 3" бе определен като твърде предизвикателен. Роклята на Прада, която тя избра за Британските модни награди миналата година пък беше сметната за прекалено семпла.