Тази пролет принтовете се завръщат и то с пълна силна! Има принт за всеки вкус, фигура и предпочитание. Слънчевите лъчи ни приканват да експериментираме с ярки цветове и красиви мотиви.

Ако не сте от момичетата, които следят модните тенденции и залагат по-скоро на изпитаните и класически комбинации, то сега е време да се поогледате за по-свежи аксесоари и акценти, които ще внесат необходимата доза елегантност във вашата визия.

Пролетно-летният сезон на 2015 ще бъде изцяло посветен на дръзките, ярки, цветни, артистични принтове. Принтовете не са нова мания в модния свят, но винаги намират своя път към сърцата на съвременните млади жени.

Просто бъдете смели, това е най-силната тенденция, която трябва да следвате!

Модната блогърка Sheryl Luke от walkinwonderland.com ни представя една разкошна пролетна визия с интересна връхна дреха на мраморен принт.

Това яке е чудесен вариант да разчупите визията си. Шерил е облечена с черни дънки по тялото с разкъсани елементи, ефирна бяла блуза и обувки на висок ток, които издължават фигурата.

Четете още: Пролетна инвазия – райе и пак райе!

Този принт е неочакван, но много ефектен. Ако не ви допада може да заложите на добре познатите животински принтове, флорални мотиви или ретро акценти по дрехите.

С колко бихте оценили този черно-бял тоалет на модната блогърка и какво бихте променили във визията й?



Яке - Robert Rodriguez, дънки - J Brand, обувки – Zara, блуза – Theory, слънчеви очила – RayBan;

Четете още: Лятната визия на Кристин Кавалари

Споделете какъв е хранителният ви режим и спечелете награди от Jamieson