Естествено всеки цени различни човешки качества, но има някои известни личности, които са всеобщи модели за подражание.

Именно такава е красавицата Джесика Алба. Наскоро обявена за най-богатата бизнес дама в САЩ, тя се радва не само на успешна кариера, но и на щастливо семейство, а широката й усмивка и безупречният й стил я превръщат в истинска наслада за очите.

И състоянието си, което възлиза на сумата от 200 милиона, Джесика признава, че в избора си на стайлинг тя се ръководи не от марката, а от самия облик на тоалетите и аксесоарите.

„Мисля, че не съм точно от клиширания тип модерна жена. Искам модерен дизайн, готини дрехи, но не на всяка цена да са много скъпи, просто да са стилни“, обяснява красавицата с перфектно тяло Джесика Алба.

Че стилът е водещ за Алба си личи и от визията, която тя демонстрира преди дни на светско събитие в Сеу, Южна Корея. Тогава чаровната дама заложи на свежа и кокетна комбинация от памучна синя риза, деликатно прибрана в нежно разкрояваща се миди пола с бродерии - и двете част от пролетната колекция за 2015 на модна къща Michael Kors.

Въпросната визия бе като магнит за очите, умело съчетавайки свежото, кокетно излъчване и деликатна нотка, нашепваща за женственост и елегантност.