След като връзката им бе разкрита от находчиви фотографи, 40-годишният актьор Брадли Купър и 29-годишният модел Ирина Шейк решиха да оставят срамежливостта на страна и смело започнаха да демонстрират чувствата си.

Доказателство за тази наша констатация са страстните целувки, които двамата си размениха в Лондон преди броени дни. Тогава бдителни папараци удариха с един куршум два заека, защото не само успяха да изловят звездите, докато са се отдали на пламенни ласки, но и запечатаха украинската красавица без капка грим.

Ирина Шейк се разголи на червения килим

За връзка между Ирина и Брадли се заговори още преди месеци, когато източници разкриха, че двамата са дошли заедно на бала Met gala, а на автърпартито са си разменяли страстни целувки, но тъй като въпросните източници не успяха да придружат твърденията си със снимков материал, мнозина решиха, че това е поредната измислица. Е, оказа се, че това не е така и интимната връзка между двете знаменитости е факт.

Припомняме ви, че и двамата до скоро имаха до себе си звездни половинки – Брадли имаше двегодишна връзка с модела Суки Уотърхаус, а Ирина пък делеше едно легло с футболната звезда Кристиано Роналдо.

Вижте Ирина Шейк като тийнейджърка

Дори след като си казват "чао", Брадли Купър не изпуска от поглед своята любима. Може би се възхищава от красотата й, а може би иска да се увери, че е ще бъде добре... не знаем. Но друго знаем със сигурност - двамата са неустоимо красиви и невероятно сладки заедно.