След като в продължение на месеци името на Риана бе обвързвано с това на Леонардо ди Каприо и световните медии упорито твърдяха, че двамата имат тайна любовна връзка, сега певицата е свързвана с футболиста от Реал Мадрид Карим Бензема.

Лео и барбадоската красавица на няколко пъти бяха изловени от папараците да купонясват заедно, но дали отношенията им са били чисто приятелски или са стигнали и по-далеч, така и не стана известно. Изведнъж обаче Рири и актьорът спряха да излизат в една компания, а малко след това изпълнителката стана близка с футболната звезда Карим Бензема.

Всичко между тях започна миналата година, когато след загуба на Реал Мадрид по време на Световното клубно първенство, Рири подкрепи спортиста в туитър.

"Преживявам болката ти в момента", написа певицата, на което футболистът бързо отговори: "Без болка, няма победа. Благодаря за подкрепата."

Във вторник рано сутринта пък двамата бяха забелязани да ядат в заведение в Ню Йорк.

Свидетели на "срещата" разкриха, че двамата са седнали на крайна маса и са се опитали да останат колкото се може по-незабележими. Това обаче едва ли е възможно, защото на мястото веднага пристигнали фотографи. Към тях се присъедини още двама души, а когато приключили с ранната закуска Риана си тръгнала от заведението сама. Малко след нея ресторанта напуснал и спортистът. Дали двамата наистина са заедно ще покаже само времето.