Преди няколко дни в Ню Йорк се състоя бляскава гала вечер, организирана от американската фондация за борба със СПИН amfAR.

На въпросното изискано събитие в Ню Йорк присъстваха редица знаменитости, сред които и скандалната 22-годишна певица Майли Сайръс. Звездата мина по червения килим, придружена от Тайлър Форд – нейното гадже за вечерта.

Тайлър е близък приятел на певицата Ариана Гранде. Той е от хората, които се определят като "те". Това са предимно мъже, които са започнали да взимат хормони, за да променят своята сексуалност, но в един момента са започнали да се възприемат нито като мъже, нито като жени.

По време на вечерта певицата бе успя да продаде на търг свои творби и събра 69 000 долара за изследвания за борба със СПИН.

Картините представляват променени от самата Майли изображения на корицата на Vanity Fair с бившия олимпийски атлет Брус Дженър, който премина през процедура за смяна на пола.

По време на церемонията певицата също така беше отличена и с награда заради заслугите й за увеличаване на социалното приемане на транссексуалните хора. Звездата беше посрещната на крака от публиката, когато отиде да получи наградата си. В речта при приемането на отличието тя благодари на родителите си, които са я научили да е грижовна към другите.

Майли Сайръс с майка си и баща си

Освен с голямото си сърце Майли обаче успя да привлече вниманието към себе си и с още нещо, а именно силното окосмение под мишниците, което демонстрира на гала вечерта.