Автор
Woman.bg

Топ 10 на най-сексапилните мъжки профили в Instagram

Мъжете може да си мислят, че жените държат на богатия вътрешен свят на силния пол, а не на плочките по корема или стегнатото дупе. Ние обаче знаем, че просто за вдъхновение понякога имаме нужда да оплакнем окото с красиви мъжки тела. Нека не си отказваме това удоволствие.

Секси-провокатори

На страницата на австралийската фирма за мъжко бельо Aussiebum само каменна статуя може да остане равнодушна. Мускулестите млади мъже с прилепнало бельо изглеждат ужасно секси, а "мъжките им достойнства", безсрамно напомпани с подплънки push-up, са жив магнит за женския поглед! Тук е направено всичко, което би оправдало девиза на марката: "Ако не се чувстваш уверен в себе си, носи нещо друго".

Чаровни съблазнители

Допреди три години интернет-потребителките бяха луди по снимките от онлайн-групата Des Hommes et des Chatons (от френски - мъже и котки). В социалната мрежа Tumblr редовно се публикуваха колажи на страхотни мъже в комбинация с котки. Интернет беше залят от вълна умиление и сякаш котарачетата можеха да ни радват до края на времето. Но се появи ново течение - мъжете от профила hotdudeswithdogs (от английски - секси-мъже и кучета). Видимо поддържаните красавци и сладките им кученца пробуждат не по-малко нежни чувства у интернет-потребителките.

Привлекателни интелектуалци

Друго течение в Instagram е групата hotdudesreading (от английски - четящи секси-мъже), която е събрала близо 600 хиляди абонати. Тук пътуващите в нюйоркското метро дами публикуват снимки на привлекателни мъже, които четат книги. Всеки един постинг е съпроводен с възторжени коментари, вметки за стилните детайли от тоалета на момчетата и фантазии за това, как ли се проявяват мъжкарите-интелектуалци в леглото. Оказва се, че книгата може да е възбуждаща, колкото голия торс!

Очарователни кафеджии

Друго необичайно пристрастие на жените илюстрира профилът menandсoffee (от английски - мъже и кафе). Въпреки простотата на идеята тази комбинация действа магнетично на жените. Гледаш снимката и си представяш красавеца в собствената си кухня!

Умопомрачителен учител

Истински интернет-бум предизвика профилът на италианеца Пиетро Босели, който работи като преподавател по математика в Лондон. Сега всички ученички по света си мечтаят за секси-учител. Но ако разгледат профила по-обстойно, може би ще спрат да мечтаят. Красавецът няма нито една снимка с жена.

Еротичен спортист

Броят на почитателките на австралийския ръгбист Даниел Кон се увеличава в геометрична прогресия. Според слуховете 26-годишният спортист има не само идеално лице и тяло, но и доста скромен нрав. Макар десетките полуголи снимки на неговата скромна личност да нашепват обратното.

Татуиран и брадат

Дамите, които са се отегчили от голия тестостерон, ще харесат профила на немския фотомодел Андре Хаман. Стилният младеж има красиво стегнато тяло, украсено с ярки татуировки - и дори много сексапилна брада. От публикациите разбираме, че Андре най-много обича да похапва нещо вкусно и да пътува.

Скромен чаровник

Ето и още един фотомодел, покорил нета - американецът Шон О’Прай. Зеленоокият тъмнокоско обаче явно не се радва на всеобщото внимание. "Аз съм обикновено американско момче, живея в Ню Йорк, не ме търсете в други социални мрежи", пише той в профила си. При това предпочита да публикува в Instagram не съблазнителното си тяло, а концептуални пейзажни снимки. Или може би просто не иска фенките му да умрат от сърдечен удар?


Нежен мръсник

Ако някой в нашата класация не се отличава със сладникаво излъчване, това е Рики Хол. Скандално известният фотомодел показва дотолкова небрежен и мрачен външен вид, че едва ли бихте му поискали автограф, ако го срещнете на тъмна уличка. Въпреки това профилът на брадатото "лошо момче" привлича жените като магнит.

Стилен аристократ

За профила на фотомодела от немски произход Йоханес Хюбел вече са се абонирали близо 700 хиляди потребители. Поддържаният хубавец с аристократичен нос публикува стилни снимки с иронични подписи, създавайки идеалния образ на принц на бял кон. Многобройните снимки на жена му Оливия Палермо само затвърждават положителния имидж на героя.