Автор
Woman.bg

Нежният сексапил в телесно и жълто на Чарлийз Терон

Красивата актриса Чарлийз Терон се появи на премиера на новия си филм Dark Places в рокля в телесно и жълто, свежа и красива и отиваща много на русата й коса.

Нестандартната рокличка е много подходяща за летните дни, като жълтото чудесно изпъква на фона на телесните аксесоари и елегантни обувки и чанта. Така облечена красавицата има вид на момиченце, като стилът й е допълнен от женствена плитка.

Чарлийз е дръзка и секси!

Телесното и светло розовото са изключително актуални за това лято, като могат да се съчетаят перфектно с дрехи в ярки нюанси и на техния фон да изпъкнат значително. Жълтото и ярките цветове пък са "най-вярното клише на лятото" и създават слънчево усещане за морска сирена.

Кремавите тонове по принцип са любими на красавицата, като на "Оскар"-ите през 2012-та година, тя се събра погледите на всички присъстващи в дълга рокля.

39-годишната звезда Чарлийз Терон отскоро е сама, като все още не се ясни причините, поради които тя реши да развали годежа с актьора Шон Пен.

Шон Пен с ново младо гадже (снимки)

А вие, момичета, бихте ли носили подобна рокля за лятото и какво мислите за телесния цвят, бихте ли го допуснали в своя гардероб? Мнението ви очакваме в коментарите по-долу!