Има някои звезди, които, въпреки че нямат роднинска връзка, имат поразителна прилика помежду си. Но понякога се оказва, че двойника на любимата ни знаменитост не е друга известна личност, а някой съвсем обикновен човек като нас, но одрал кожата на красавица като Анджелина Джоли или Меган Фокс.

Убдете се в това като видите някои от най-нашумелите в последно време звездни двойници:

Анджелина Джоли

Представяме ви 24-годишната шотландка Челси Мар, която работи като операционен мениджър за консултантска компания, но успя да се превърна в истинска интернет сензация, благодарение на невероятната си прилика с актрисата Анджелина Джоли.

Челси споделя, че не смята, че прилича на актрисата, но все пак е много поласкана от сравнението. Повече от деветдесет хилядите й последователи в Instagram обаче са на мнение, че Мар е копие на актрисата и трябва да последва примера й, да зареже сегашната си обикновена работа и да се пробва в киното или като модел.

Меган Фокс

Жената, която виждате на снимката, се прочу като бразилската Меган Фокс и според голяма част от интернет потребителите е дори по-красива от оригинала.

Всъщност дамата носи името Клаудия Аленде и от Парена, еротичен модел е и през последните няколко месеца се превърна в доста коментирана личност в интернет заради приликата си с актрисата Меган Фокс.

Клаудия несъмнено е досущ като 29-годишната холивудска знаменитост, но за разлика от нея има доста по-пищни форми, които без свян демонстрира не само в интернет пространството, но и на конкурси като "Miss Bum Bum".

Аленде също така споделя, че извивките й са напълно естествени, както всичко по нея и никога не се е подлагала на пластична операция, още нещо, по което се различава от Меган Фокс, която не крие, че няколко пъти е лягала под ножа.

Клаудия, която има над милион и двеста хиляди последователи в Instagram, също така признава, че се надява да стане поне наполовина толкова популярна, колкото холивудската дива.

Принц Джордж

Поредният звезден двойник в списъка е този малък русокоско, усмихнато позиращ до списание с лика на великобританския престолонаследник принц Джордж, с който са си лика прилика. И все пак не можем да кажем кой от двамата е по-сладък?

Кара Делевин

Ако Кара не внимава, съвсем скоро може да си има сериозна конкуренция в лицето на тази 14-годишна млада дама от Уругвай, която виждате на снимките и с която буквално са като две капки вода.

Въпросната тийнейджърка, на име Оливия Херд, също като известната манекенка и любимка на Карл Лагерфелд, притежава изразени скули, руса коса, кристално сини очи и гъсти вежди. Тя дори е възприела от Кара маниера й на позиране, който умело демонстрира чрез снимки в доста популярния си профил в Instagram.

На някои от въпросните снимки младата Оливия дотолкова прилича на Кара, че ни трябваха няколко секунди, за да се ориентираме коя коя е всъщност.

Оливия Херд/ Кара Делевин

Кара Делевин/ Оливия Херд

Оливия Херд

Оливия Херд