22-годишният модел и актриса Кара Делевин и приятелката й - музикантката Сейнт Винсънт, която е с 11 години по-голямата от нея, бяха забелязани с годежни пръстени на ръцете.

Дамите без притеснение демонстрираха бижутата по време на ревю, състояло се в рамките на Седмицата на модата в Париж. Въпросните бижута с идентични и се открояват с голям диамант, като и Кара, и любимата й носят пръстена на безимения си пръст.

Новината за годежа между двете звезди идва само няколко дни след като Кара сподели доста лични моменти от детството си. Красавицата призна, че е имала ужасно детство с майка, пристрастена към хероина.

Кара се е борила с тежка депресия в тийнейджърските си години, но все пак е успяла да намери надежда и да избяга от тъгата.

„Детството ми беше доста тъжно. Майка ми се бори с пристрастяването си към хероина в продължение на години и в момента пише мемоари. Като дете страдах много, защото не ми позволяваха да прекарвам време с нея. Вълната на депресията ме удари на 15 години. Училището беше кошмар, а животът изглеждаше черен за мен. Актьорството беше единственото, което ме караше да се чувствам жива”, сподели Кара.