Автор
Woman.bg

7 недопустими комбинации в мъжкото облекло

С любезното съдействие на колегите от Sportal.bg

Днес ви представяме едно интересно четиво относно невъзможните и недопустими комбинации в мъжкото облекло, според жените. И все пак, гледната точка си остава мъжка, както ще видите в редовете по-долу.

Очакваме вашите коментари и мнения относно това дали пред очите ви стои окончателният списък!

Каре и райе

Карирана риза и вратовръзка с райе - не. Обратното - също не. Важи и за сакото. Много съвременни дизайнери категорично пренебрегват това правило, но това нищо не значи. Ако твърдо си решил един от елементите на облеклото ти да е райе, каре или някаква фигурална композиция, нека всичко останало е дюс. Няма как да сгрешиш така. Освен ако нямаш кошмарен усет за съчетание на цветове.



Анимационни герои

И преди сме споменавали вратовръзки и всякакви други елементи от дрешния ансамбъл с присъствието на иначе симпатичните ни Мики Маус, Чип и Дейл, а защо не някой от прекрасните комиксови супергерои. Пропусни това. Мислиш, че внася свежест в иначе скучния ти дрешен ансамбъл? Не. всъщност добавя само инфантилоност и отчаяние в стил "Виж ме, аз съм забавен!". Не дрехите ти трябва да показват това.

Сандали, джапанки и "плетени обувки"

Категорично, гигантско и неоново НЕ. Дамите твърдят, че всеки мъж, който си позволява да се обуе така, е бил отчаян самотник за много дълго, а ако не си феноменален физик или новият Джеймс Джойс, никоя няма дори да понечи да е до теб.



Изрусени кичури

Това остана в 90-те и началото на новия век. Примири се и стига толкова.

Skinny панталони

Добър ден, г-не, който си пазарувате от дамския щанд. Не е така?! Да, но много жени ще са убедени, че правиш точно това. Не е нужно да носиш огромни шалварести официални панталони, както вероятно някога е правил баща ти (ако не е - браво!), но не ходи обут в клинче. Не си на 14 през 2014-а.

Кубинки

Не си и бесен метъл през 90-те. Окей, да - тогава кубинки носеха и почитателите на грънджа, ама иронично. Сега единствените, които си позволяват този лукс, са някакви отчаяни хипстъри, които също си мислят, че такъв тип вещен сарказъм е много стилен. И все пак, всички, които носят кубинки извън зимния сезон (а и в него), обикновено носят и единспецифичен аромат със себе си. Не бъди от тях.

Много аксесоари

Футболярска броеница, но и кръстчето от мама, а също и 17 кожички с някакви символи (от които често нямаш никаква представа...) и мъниста от гаджета - защо ти е всичко това? Към това мнозина добавят малки шалчета, часовник, 11 гривни, 7 пръстена, шапка с 8 значки и чанта със стикери. Не си в гимназията, нали? Не си.