Автор
Woman.bg

10 неща, които правят всички влюбени двойки - II част

Продължение на част I

6. Разсмивате половинката си

Умението да се посмеете заедно с любимия е нещо много важно. Прекрасно е, когато двамата имате сходно чувство за хумор. Така ще можете например да ободрите партньора си, когато е имал тежък ден. Все пак каквото и да е станало, всичко ще се оправи.

7. Преобличате се един пред друг

Няма значение дали живеете заедно или не. В един момент ще започнете да се преобличате един пред друг. Тук има един положителен момент – ако ви потрябва помощ за закопчаване на ципа на гърба или за намиране на чорапите ви, винаги можете да разчитате на половинката си. Това е прекрасно, особено ако не сте сигурни дали изглеждате добре.



8. Търпите онези неприятни дни

Критичните "дамски" дни от месеца са физически и емоционално болезнени както за партньорката, така и за партньора. Първите три дни са най-лоши! Когато любимият ви знае за проблема ви, той няма да взима крясъците или плача ви твърде присърце. Просто ще знае, че това ще мине скоро. И вие ще му бъдете благодарни за това.



9. Избирате хубава тема за разговор

Годишнината или друга важна за вас дата е нещо чудесно. Вие се обличате красиво, правите си прическа. Любимият ви се избръсва гладко и изглежда зашеметяващо с новото си сако или коженото си яке. Но щом седнете на масата, започвате да обсъждате различни, несвързани една с друга теми – нови сериали, приятели, идеи за отпуската. Търсите заедно нещата, които вълнуват и двама ви – и това е прекрасно!

10. Говорите си преди заспиване

Ето за това обичаме толкова мъжете си. Те винаги са готови да ни изслушат и да споделят с нас как е минал денят им и как се чувстват. Това е особен интимен момент от връзката. След този разговор вече можете да заспите прегърнати.