Автор
Woman.bg

Най-красивите фигури тип "пясъчен часовник" в историята

На 21 октомври Ким Кардашиян навърши 35 години.

Според мнозина смуглата красавица е известна само и единствено с пищните си извивки, дали това е така или не, е тема на друг разговор, но несъмнено риалити дивата е една от най-популярните съвременни представителки на фигурата тип "пясъчен часовник", характеризираща се с тънка талия, пищен ханш и голям бюст или иначе казано фигурата, представляваща истинска царица на формите.

Този тип тяло е издигнат в култ още през XIX век, когато чрез помощта на корсетите всички дами са се опитвали да се сдобият с подобни извивки, и столетия наред, чак до наши дни, обществото продължава да приема този тип фигура за най-привлекателна. Въпреки това Ким често се превръща в обект на присмех заради същите тези форми.

Парадоксално? Не, просто госпожа Кардашиян-Уест не знае как да се облича и чрез неподходящия избор на тоалети, не само не успява до подчертае преимуществото си, но и го превръща в свой недостатък.

Ким често залага на рокли или поли, които не само не са точният за нея размер и ѝ седят прекалено впито, но и са от прекалено плътна материя, силно очертаваща пропорциите ѝ. Жени с фигура тип "пясъчен часовник" трябва да залагат на по-нежни и ефирни материи, които да подчертават извивките им, но по по-елегантен начин.

Подходящи за тях са роклите и блузите тип "прегърни ме", както и тези с колан.

По формата на тялото определете нрава и сексуалността си



Скандалната арменка също така често не подбира рокли и поли с правилна дължина и залага на такива, чиито краища свършват около най-широката част на бедрата ѝ, което визуално я прави да изглежда по-широка и ниска.

Представителките на фигурата тип "пясъчен часовник" трябва да носят тоалети с дължина леко под/над коляното. Трябва да избягват и прекалено къси рокли и поли, защото те скъсяват краката и карат долната част от тялото да изглежда по-къса от горната.

Как изглежда идеалното женско тяло в различните страни?

Изводът е само един, ако знаете как да подчертаете съкровището, което притежавате в лицето на фигурата тип "пясъчен часовник", няма да имате никаква конкуренция по сексапил. Това красноречиво се доказва и от факта, че секс символите от шоузбинеса от десетилетия насам са именно дами с пищни извивки.