Автор
Woman.bg

Причините, поради които да гледате новия Джеймс Бонд

Филмите за Джеймс Бонд са от онези класически ленти, които си спомням, че с родителите ми сме гледали по телевизията когато бях малка. И това, което си спомням най-отчетливо е образът на Шон Конъри.

И така, десетина години по-късно имах възможността да отида да видя със собствените си очи предпремиерата за журналисти на невероятния, най-нов, аристократичен Джеймс Бонд, който от няколкогодини насам се играе от Даниел Крейг.

Няма да губя нито минута повече и ще ви изтъкна причините, поради които според мен няма как този ноември да пропуснете "Спектър", и моите "ЗА" по най-бързия начин да си резервирате билети за въпросния филм онлайн:

1. Заради заряда, който дава

Филмът носи особено английско аристократично усещане, благодарение на имиджа на Джеймс Бонд - шпионин, герой, винаги "доброто момче", облечено в елегантни дрехи, винаги с цел и винаги умеещ да излиза от всяка ситуация.

2. Заради историята

Можете да бъдете сигурни, че този филм ще ви държи в напрежение до последно. Тъкмо когато си мислите, че всичко е свършило, нещо в историята се пропуква, някакъв детайл се оказва всъщност много важен. От вас зависи дали сте достатъчно наблюдателни, за да го забележите.

3. Заради женските образи

Женските образи тук са два - неподаражаемата Моника Белучи, в ролята на вдовицата на убит член на групировката, която Бонд търси, и френската актриса Лиа Сейду - в ролята на момичето, което Джеймс трябва да спаси. Едно ще ви кажем - Моника Белучи си заслужава да се види, дори само за няколко кадъра.

4. Заради, то е ясно - мъжкият образ

Тук съм леко пристрастна, защото наистина много харесвам Даниел Крейг. Той притежава особен чар, аристократичност, излъчване и класа. И въпреки че е на 47 години, зрялото излъчване на англичанина е онази щипка сол, която подправя филма, въвлича, кара те да му симпатизираш и да станеш волно или неволно фен на поредицата.

Приятено гледане от нас и със сигурност няма да съжалявате, най-малкото защото ще чуете знаменитата реплика Бонд. Джеймс Бонд.