Известните личности никога не са пестили пари за домове, екскурзии, ваканционни вили или пък дизайнерски дрехи.

Днес ще ви представим няколко известни личности под 30 години, които са постигнали много и знаят къде да влагат средствата си, а именно в разкошни домове.

Риана

Всъщност, след като живя тук няколко години, Рири реши да обяви за продан имота си в Калифорния за шеметната сума от 14.995 000 долара! Причината - имотът беше прекалено лесен за намиране от нейни преследвачи и запалени фенове, а стъклените стени не допринасяха особено за опазването на личния живот на певицата.

Тейлър Суифт

Къщата, напомняща замък, струва 17 милиона долара. В нея певицата често обича да прави партита с най-добрите си приятелки, сред които са Селена Гомес и Карли Клос.

В златния хотел на Версаче

Кейли Куоко

Звездата от "Теория за големия взрив" купи къщата от Ламар и Кортни Кардашиян за сумата от 5,49 милиона долара, за да живее в нея заедно със съпруга си.

Кийра Найтли

Лондонската къща на Кийра и съпруга й - композиторът Джеймс Райтън, е с три спални и струва 6,5 милиона паунда.

Кендал Дженър

20-годишната Кендал притежава апартамент в Лос Анджелис, който в сравнение с домовете на останалите ѝ сестри е доста скромен. Двустайният апартамент е на стойност 1,39 милиона долара и се намира в сърцето на калифорнийския град.

Огледалата в дома според фън шуй

Джиджи Хадид

Както вече сме писали, новоизгряващата звезда Джиджи Хадид има всичко, за което всяка жена си мечтае - място сред ангелите на Victoria's Secret, безкрайна руса коса и... апартамент в сърцето на Ню Йорк!