Брад Пит изтъква "много любов" като причината за младоликия си вид. Актьорът, който е на 51 години също разкри и правилото си "да не прекалява с нищо".

Звездата от филми като "Бандата на Оушън" и "Гадни копилета" гледа 5 деца, заедно със съпругата си Анджелина Джоли – 14-годишният Мадокс, 11-годишният Пакс, 9-годишната Захара и близнаците Нокс и Вивиън, които са на 7 г.

В интервюто си за светско списание Пит казва, че няма търпение да отпразнува Денят на благодарността и да хапне пуйка с голямото си семейство.

Снимка: www.musictimes.com

Снимка: www.knotsvilla.com

След празниците обаче актьорът ще се отдаде на работни ангажименти, като най-новият филм с негово участие е "The Big Short", в която Пит не просто се превъплъщава в един от основните персонажи, но и продуцира лентата.

Тема на продукцията е създаването на "балона" в американския пазар за недвижими имоти и кредити, който доведе до финансовата криза.

"За мен историята е много важна. Още се ядосвам, че никой не беше подведен под отговорност за тази криза, от която пострадаха толкова много хора," заяви Пит.

Снимка: www.famousplay.com

Кадри от снимачната площадка на лентата "The Big Short"

Снимка: www.laineygossip.com