Нова година, нов късмет, нови планове за бъдещето, нови... beauty тенденции.

Отброяваме дните до началото на 2016-та и ви представяме най-горещите трикове в красотата, които се задават на хоризонта!

Коса в цветовете на дъгата

Тази тенденция продължава и в новата година, защото е оригинална и защото звездите я обожават. Модерен привкус може да придобие тя с кичури в брокат, отново в разноцветни нюанси.

Луди къдрици

Ако имате "немирни" къдрици, не бързайте да прибягвате до помощта на пяна или гел, за да ги подредите. Заложете на една луда, но ефектна визия и ги оставете да падат свободно.

Плитка на една страна

Може да ви звучи ретро, но плитката, преметната на една страна тази година ще бъде на мода. Без значение дали имате гъста или тънка коса, вържете я на плитка и не му мислете повече!

Завръщането на визията "без грим"

Naked гримът и натуралната визия ще диктуват тенденциите тази година. Прасковен руж, леки червила и качествена спирала - всичко, което ви е нужно да грима ви през 2016-та.

Сенки за очи в ярки цветове за всекидневието

Мислите, че експериментите в грима са запазени за нощните клубове? Е, вече не. Сенките в блестящи нюанси вече навлизат и в офис визията.

Бретон

Ако се чудите каква нова прическа да си направите през следващата година, ние имаме идея! Бретонът стои добре на почти всяко лице, изглежда стилно и подчертава детското излъчване на всяка жена.

Искрящи устни

Устните трябва да бъдат в искрящ нюанс - без значение дали с глос или с матиращо червило. Гримьорите дори препоръчват да изпробвате така наречените "златни устни", особено ако имате по-тъмна кожа.

Момчешки прически

Късите момчешки прически отново се завръщат на мода, толкова секси и дръзки, че ви се иска да ги пробвате. Вдъхновение? Само погледнете колко добре изглежда Чарлийз Терон и колко много женственост излъчва!

Мечти в синьо

Синьо, много синьо - както в дрехите, така и в нюансите грим. Светло за ангелски очи, тъмно за постигане на мистериозен ефект. Мечтайте в синьо за един невероятен beauty ефект!

Леки аромати, вдъхновени от скъпоценни камъни

Всяка от нас поне един път в живота си е притежавала парфюм, вдъхновен от скъпоценен камък. Е, днес съветваме едно - намерете своя камък, подходящ за зодията и натурата ви и потърсете ароматът, който го отразява, за да сте в хармония със себе си.