Два дни преди да изнесе почетен трибют за Дейвид Боуи на наградите Грами, Лейди Гага си татуира лицето на музиканта върху лявата страна на торса си.

Заедно с Нийл Роджърс 29-годишната знаменитост ще се изяви с песни на скоро починалия Боуи.

Два дни преди събитието Лейди Гага доказа колко много значи за нея легендата Дейвид Боуи. Тя документира целия процес в Snapchat.

Изображението на Боуи, което Лейди Гага си татуира, е от корицата на емблематичния му албум Aladdin Sane от 1973 година.

Това е 18-та татуировка за Лейди Гага и не е единствената, посветена на легендарен музикант. Преди време певицата си татуира тромпет в чест на Тони Бенет, с когото реализираха албума Cheek To Cheek. Интересното е, че скицата за тромпета е направена от самия Тони.

"Помолих Тони да ми нарисува тромпет и той реши да ми направи скица на тромпета на Майлс Дейвис. Това е емблематичен инструмент и веднага пожелах да си го татуирам.“

Лейди Гага ще изпълни три или четири песни на Дейвид Боуи на наградите Грами.

Очаква се и още един трибют в памет на великия певец и музикант на Британските Музикални Награди. Може би в него ще вземат участие изпълнители като: Боно от U2, Oasis и Coldplay.