Автор
Woman.bg

Гуен Стефани за първи път с Блейк Шелтън на червения килим

Една от най-очарователните нови двойки в шоубизнеса заблестя за първи път на червения килим на партито на Vanity Fair след „Оскар“-ите.

Гуен и Блейк официално са заедно от миналата есен и досега са лудо влюбени и неразделни.

46-годишната красавица бе неотразима в дълга червена рокля с апликации на Yanina Couture. Огнената й визия бе довършена от чантичка Jimmy Choo. Платинено русата й коса бе прилежно сресана на вълнисти къдрици, както обичайно и този път яркото червено червило не липсваше.

Кънтри певецът Блейк от своя страна остави дамата си да бъде под светлината на прожекторите. Той бе с тъмно сако, тъмна риза и джинси. Половинката на Гуен искрено й се възхищава и не спира да се усмихва, докато я гледа. Влюбените се държаха за ръце постоянно и изглеждат истински щастливи.

По-рано този месец Гуен Стефани сподели, че новата й любов я вдъхновила за създаването на последния албум, който ще излезе на 18-ти март и я заредила с творческа енергия.

Бившият вокал на No Doubt изпитваше силна нужда от нова истинска любов, след като се раздели с бившия си съпруг Гавин Росдейл, от когото имат три деца. Разводът им дойде като логично продължение на слуха че Гавин има връзка с детегледачката им.