Автор
Woman.bg

Звездни двойки с голяма разлика във възрастта - II част

Вижте първата част тук!

Анджелина Джоли и Брад Пит

Разлика във възрастта: 12 години

Една от най-известните и обичани двойки в Холивуд – Анджелина Джоли и Брад Пит, също имат голяма разлика във възрастта, но това не ги спира лудо да се влюбят един в друг.

Припомняме ви, че двамата се срещнаха на снимките на Мисис и мистър Смит, когато актьорът все още бе женен за Дженифър Анистън.

Анджелина обаче твърди, че те просто са се запознали тогава, но са започнали да излизат чак след като Пит се развежда. Дали това е така, или не, не знаем, но е факт, че любовта им е опияняващо силна и до днес... въпреки годините, които минаха, въпреки трудните моменти, които преживяха, въпреки безбройните слухове за раздяла.

Дебора-Лий Фърнес и Хю Джакман

Разлика във възрастта: 13 години

Мнозина не знаят, но актьорският дебют на Хю Джакман е в телевизията и по-конкретно в австралийския сериал "Корели". На снимачната площадка на лентата Джакман се запознава с актрисата Дебора-Лий Фърнес, която е значително по-възрастна от него. Това обаче не спира актьора да започне страстна връзка с нея, която две години по-късно, а именно през 1996 година е последвана и от сватба.

Към днешна дата Дебора и Хю са все още заедно, радвайки се на един от най-успешните бракове в Холивуд.



Бионсе и Джей Зи

Разлика във възрастта: 12 години

Двамата са една от звездните двойки, най-умело пазещи личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Затова и не се знае точно кога се запознават те, смята се, че след общата им песен Bonnie&Clyde от 2002-а те много се сближават и неусетно се събират, докарвайки феновете на R&b и соул музиката до екстаз.

Но истината е, че те се познават месеци отпреди работата по общата им песен, но в онзи етап отношенията им са били чисто приятелски.

"Нямаше да стана това, което съм сега, ако не беше този мъж. Толкова много ми помогна. В началото бяхме само приятели. Мина около половин година, преди да се състои първата ни истинска среща. Половин година само се осъзнавахме и опознавахме. За мен в онзи момент беше страшно важно да имам приятел, на когото да съм необходима, и който да е честен с мен, разкрива самата Бионсе.

Кралица Би прави и друго интересно разкритие, заявявайки, че в живота си е била само с един мъж – настоящият ѝ любим Джей Зи.

Аналин Макорд и Доминик Пърсел

Разлика във възрастта: 17 години

Когато се разделя с приятеля си Келън Лънц през 2011 година, Аналин Макорд явно решава, че се е наситила на мъжете на нейна възраст и се нуждае от по-голям и опитен човек до себе си. Красавицата успява да го намери в лицето на звездата от "Бягство от затвора" Доминик Пърел, с когото е вече близо 5 години.



Ана Пакуин и Стивън Мойер

Разлика във възрастта: 12 години

Актьорите се срещат през 2007 година на снимките на сериала "Истинска кръв", като привличането между тях е видно още на първия снимачен ден. Само седмици след началото на съвместната им работа по шоуто, Ана и Стивън започват да излизат. През 2009 година се сгодяват, а година по-късно и се омъжват.

Преди време самият актьор сподели, че още от третия-четвъртия ден е знаел, че Ана е жената, с която иска да прекара живота си.



Сара Полсън и Холънд Тейлър

Разлика във възрастта: 31 години

Тази година започна с доста интересно разкритие, оказа се, че актрисата от Зловеща семейна история Сара Полсън има връзка от близо една година със своята 72-годишна колежка Холдън Тейлър, известна с ролята си на майката на Чарли в сериала "Двама мъже и половина".

Камила Алвес и Матю Макконъхи

Разлика във възрастта: 13 години

Изящната моделка, женена за актьора, направи доста интересни разкрития преди години в телевизионно шоу. Тогава тя призна, че когато е дошла САЩ за период от време е работела като гувернантка и камериерка, защото е имала нужда от пари, а семейството ѝ е било бедно и не е можело по никакъв начин да я подкрепи финансово.

"Идвам от обикновено семейство, затова не можех да се обадя на баща ми и да кажа ела да ми платиш сметките."

В същото интервю красавицата споделя и как се запознава с настоящия си съпруг и баща на децата ѝ в бар в Холивуд: "Засякохме се два пъти в бара и нямах представа кой е той. През това време той имаше брада и носеше огромна ямайска шапка", допълвайки, че чак когато вижда, че е в компанията на Лейс Аръмстронг, с когото е неразделен в този период, разбира кой е той всъщност.