Автор
Woman.bg

Последната грим колекцията на Dior е тук при нас!

Миналата седмица бяхме поканени на специално представяне на новата проетно-лятна колекция гримове на Dior, която може да се намери единствено на втория етаж на notosgalleries в Sofia Ring Mall.

Бяхме посрещнати с широки усмивки, освежаващи напитки и изумително вкусни къпкейкс с логото на Dior.

Гости на събтитието бяха и едни от най-очарователните блогърки в българското интеренет пространство в момента.



Тематиката, вдъхновила гиганта в света на модата и козметиката, бе един класически щрих, оформящ до съвършенство дамския стил от десетилетия насам, а именно точките.

Колекцията на Dior носи името Milky Dots и ни пренася в свят на нежност, цвят и красиви акценти, които топлите сезони на 2016-та ще прегърнат и превърнат в своя запазена марка.



Носещи жизнерадостен дух, полка дотс напомнят за своята безвременна актуалност по изключително свеж и цветен начин.

За точките и пастелните цветове, които Dior интегрира в своята козметична колекция гримове, ни разказа топ гримьорът и международен експерт на френския бранд Krzysztof Nadziejewiec.



Линията, създадена от художествения директор на Dior Makeup - Питър Филипс, предлага на всички нас изящна колекция, включваща забавни съчетания за маникюр, палитри сенки с разкошни цветове като морско синьо, бежово, бронз и пъпеш, както и червила с „вкусни, млечни“ цветове... Milky Dots ни потапя в свят, изпълнен с фантазия и магия.



Към всичко това трябва да добавим и златисто бронзов блясък на кожата. Няма как да го постигнем по-лесно и красиво от блестящите пудри Dior Glowing Gardens.

Можете да намерите колекцията Milky Dots в магазина notosgalleries.