Автор
Woman.bg

Неща, които не можете да си позволите, дори да имате средствата

Вече ви разказахме за политиката на Hermes да не продават чанти на простосмъртни клиенти. Ако не сте попуярни лица от шоубизнеса или не притежавате кралски произход, то шансовете ви да си купите красив модел Hermes Birkin, например, е нищожен.

Разследване на Daily Mail доказва, че стилният артикул не е едниственият, който е предназначен за продажба само на богопомазани. Ето кои други аксесоари, хотели, самолети, ресторанти и услуги не можете да си позволите, дори да имахте средствата.

Най-елитните фитнес курсове



Листът с чакащи да посетят най-новите курсове Skinny Bitch Collective class е огромен. Програмата е изключително популярна сред супермоделите и целта ѝ е да оформи най-съвършените тела в бранша.

От мерки за сигурност и приличие не се допускат обикновени хора, които могат да видят десетки популярни личности потънали в пот. Едни от законите на програмата са да се прави секс сутрин, да не се пропуска закуска и никога да не се консумира храна в самолет.

Чанти на нюйоркския лейбъл Mansur Gavriel

Сиена Милър може и да притежава чанта на модния бранд, но тя със сигурност е сред шепата избрани дами, които могат да се докоснат до дизайнерското творение.



И причината за това не е толкова в цената на чантата, а в това, че не се произвеждат достатъчно бройки. Марката от години работи с малка фабрика, която обслужва нуждите само на подбран елит от купувачи.

Частен клуб, създаден от Уолт Дисни



Носят се легенди за тайнствена врата, намираща де в увеселителния парк Уолт Дисни в Калифорния, на която не пише нищо друго освен номер 33. Това е митичният Club 33, за посещението на който трябва да чакате около 14 години – списъкът с желаещи е потресаващо огромен.

Ако все пак успеете да се доберете до клуба, то входът ще ви излезе 16 000 паунда, като освен това ще бъдете задължени да плащате и годишна такса от 6000 паунда. Но за тази цена ще получите и привилегията да си пиете питието в съседство с масата на Том Ханкс и Джак Никълсън.

Този луксозен хотел в Лондон



Хотелът Royal Suite предлага нощувки за минимум 14 000 паунда и възможност да се засечете със звезди като Мадона, Леонардо Ди Каприо и Джим Кери.

Уви, няма да можете да си запазите стая, защото ако не сте се досетили вече, има много по-важни гости от вас...

Самолет, превозващ само специални пасажери



В света има само 40 броя самолети G650 Gulfstream и всеки от тях струва по 40 000 000 паунда. В него се возят само VIP пасажери като Опра Уинфри, Виктория Бекъм и Мадона.

Бижутер, който продава творенията си само на звезди



Ако сте звезда и искате да имате върху себе си бижута, които са създадени само в една единствена бройка и съответно шансът да сте уникални на червения килим е 100% сигурен, то можете да се доверите на услугите на Jacob Arabo.

Негови клиентки са Виктория Бекъм, която е носила обеци за 790 000 паунда, Риана, която се появи на червения килим на Met Ball през 2014 с огърлица за 752,400 паунда, и Миранда Кер, която може да се похвали със своя пръстен във формата на цвете за 245 000 паунда.

Маникюр за 20 500 паунда

Маникюристът Лейтън Дени (Leighton Denny) не приема клиентки, които не са от звездната висота на Кейт Мос или са по-малко заможни от принцесата на Саудитска Арабия.