"Аз съм брюнетката с гащеризона на бара", написах му от лобито на хотела.

След няколко минути усетих ръка на рамото си и чух: "Хубав тоалет, аз съм Рич". За 65-годишен изглеждаше доста запазен.

Три мартинита по-късно се качихме в хотелската му стая, пихме шампанско, къпахме се в джакузито и се позабавлявахме. На сутринта ми даде плик и каза: "Това е за теб, месечната издръжка".

Срещнах го в сайта SeekingArrangement.com, където богати възрастни мъже се срещат с по-млади и разкрепостени жени.

Ние, жените, получаваме издръжка от тези мъже в размер средно на 3000 долара месечно като сме нещо като "гадже на повикване", няма никакви ограничения, никакви уговорки.

В началото бях скептична за този сайт, а и не се чувствах като правилния кандидат. Бях затворено дете, баща ми е евреин, майка ми - възпитаничка на британското образование. Завърших малък провинциален колеж, специалност с японски език.

След това дойдоха проблемите, подложих тялото си на какво ли не, като най-големият проблем беше булимията. Бях депресирана и немотивирана и не знаех с какво точно искахм да се занимавам. Имах съквартирант - гей, който рядко се задържаше вкъщи, не съм излизала с повече от четири момчета в живота си.

Тогава намерих сайта и ми се стори разумно някой да финансира безцелното ми съществуване. Тогава го усещах точно такова.

Между 22-рата и 26-тата ми годишнина се занимавах с 30 мъже и натрупах цели 300 000 долара в банковата си сметка!

Познавам хора, които работят скучна административна работа за 10 долара на час, а аз изкарвам по 500 за четири часа(понякога се случва и това).

Помислих си: Така или иначе излизам с мъже и правя секс с тях, но всичко, което получавам от обикновените срещи е вечеря и напитка.

Не всички мъже го правят заради секса и с не всички съм спала. За някой си просто "гадже под наем". За мен главната цел не е била удоволствието от секса, а парите, които мога да получа.

Това е ниша за жените, от където могат да просперират в обществото и това не ги прави по-слаби от останалите, а по-силни.

Имах висша цел и я постигнах - заминах за Ню Йорк, ходих по стажове, прослушвания, зумба, гледах Бродуейски пиеси и какво ли още не.

Продължавах да излизам с по-възрастните мъже до една нощ, в която осъзнах, че за мен сексът вече беше нещо автоматично, не изпитвах нищо, просто играех роля.

На другия ден реших да запиша магистратура в друг град и да започна на чисто. Този път търсех нещо различно от пари, нещо, което щеше да ме накара да усетя каквото и да било чувство вътре в мен"

По материал на http://www.marieclaire.com/