Автор
Woman.bg

11 неща, които любимият ви от разстояние иска да знаете

Едно от най-големите предизвикателства в любовта, които някога можете да изпитате на гърба си, е връзката от разстояние.

В такъв момент от живота си се налага да изпитате теста на привързаността, времето и дистанцията, което понякога може да бъде и болезнено. Затова сега ще ви дадем няколко насоки, в които да се съсредоточите, а именно 11-те факта, с които любимият ви би искал да сте запознати.

1. Липсвате му много повече, отколкото изглежда

Когато се чувате, той може и да не показва толкова бурни емоции и да не ви казва постоянно колко много му липсвате, но трябва да знаете, че голямото разстояние го измъчва също толкова, колкото и вас. Понякога дори повече.

2. Редките ви срещи не винаги ще бъдат перфектни

В така очакваните моменти, когато можете да се видите, той просто иска да сте заедно и нищо повече. Не е нужно да правите специални планове и да се стремите всичко да е безупречно. Любимият ви просто иска да ви види, да ви прегърне и да прекара времето си с вас, защото именно това му е липсвало до момента.

3. Със сигурност ще преживявате и разочарования

Поради много причини, зависещи и независещи от вас или него, понякога отношенията ви може да не изглеждат по възможно най-добрия начин. Трябва да бъдете подготвени за това, че той може и да не успее да се прибере за рождения ви ден или годишнината ви. Не се натъжавайте, че посрещате празниците с разговор по Skype.

4. Търпението ще ви се отблагодари

Бъдете позитивно настроени, колкото и рядко да имате възможност да се виждате. Представете си колко прекрасно ще бъде, когато се прегърнете и отново сте заедно.

5. Това, че сте далеч един от друг не означава непременно, че той води двоен живот и че се вижда с друга

Недоверието и съмненията са най-големият враг на психиката и връзката ви. Трябва да знаете, че ако доверието е важно за една връзка, то за тази от дистанция е още по-важно.

6. Не правете неразумни вложения

Не мислете, че е възможно всеки месец да посещавате приятеля си, защото това ще се отрази драматично на финансите ви. Ще бъде много по-разумно от ваша страна, ако вложите парите си в бъдещото ви общо жилище или да направите друга полезна инвестиция, отколкото в постоянни скъпи полети.

7. Секси съобщенията са строго желателни

Винаги когато си мислите: "Дали да не му напиша нещо секси?“ правилният отговор е "ДА!“ Вашият човек винаги ще се зарадва на нещо палаво и в същото време мило.

8. Той изпитва силно желание да прави мили неща за вас, но понякога не му достигат сили и възможност

Да, очарователно е, когато си говорите по телефона, докато не заспите или когато гледате заедно филм по Skype, но това не може да се случва твърде често. А когато знаете, че е на събиране с колегите, е най-добре да го оставите да се опознае с тях и да не му звъните постоянно.

9. Няма нищо прекалено във връзките от разстояние

Добре, това не е съвсем вярно, но при положение, че с човека, когото толкова много обичате, сте почти постоянно разделени, изпращането на малки симпатични и стоплящи съобщения не е престъпно отегчаващо.

10. Никога не го игнорирайте

Игнорирането е една от най-непростимите и големи грешки, които е възможно да допуснете. Може и да ви звучи невероятно, но когато сте изтощени от голямата дистанция или от напрегнатото си всекидневие, е напълно възможно дори и без да усетите да се държите студено с вашия човек. Бъдете внимателни и не го допускайте, защото това би се отразило много негативно върху отношенията ви.

11. Със сигурност понякога ще ви ядосват други двойки, които твърдят, че не могат един без друг дори за час

Вие сте много по-мъдри от тях, щом сте се изправили срещу предизвикателството да бъдете дълго време далеч от половинката си.