Така дългоочакваното лято е в разгара си, а заплануваната почивка наближава, но истината е, че все още не съм си осигурила всичко, което ми е необходимо за предстоящата ваканция.

И тъй като времето все не стига – винаги има някой нов работен проект, който чака, а и нека не се лъжем нищо не подхожда на летните дни така както сладките разходки с приятелки или с любимия, поради което и се опитвам да посвещавам свободните си часове именно на това, реших вместо да губя време, да заложа на смарт шопинг концепцията.

Затова посетих любимия си Notosgalleries, събрал под покрива си всичко, от което се нуждае съвременната жена и с радост открих, че от 4-ти юли са стартирали летните намаления, предлагащи отстъпки до 50% за мода и интериор и до 20% за козметика.

Както и очаквах намерих всичко, което ми е необходимо, за да бъде ваканцията ми не само забавно, но и стилно преживяване.

Взех си цветен бански в две части Bluepoint, сладурски жълти джапанки Armani от Seven Seconds, ефектна шапка с периферия Seven Seconds, под която да скрия лицето си от жаркото слънце, тъмни слънчеви очила от Tous, плажна кърпа Nef-Nef, слънцезащитни продукти от Dior, Clarins, Lancaster, за да се радвам на красив и здравословен тен, и чанта Le comptoir e la plage от Seven Seconds, в която се побират всички вещи, необходими за плажа.

Подбрах и красив парти аутфит, който да ми прави компания, докато пия в някое барче любимото мохито. А именно изящна рокля BCBGeneration, клъч Tous, обувки на платформа от Castaner, аромат Dahlia Divin от Givenchy и декоративна козметика от Guerlain за по-изразително излъчване.

За финал не пропуснах да подбера и няколко артикула за дома от Coincasa, с които да поканя веселото лятно настроение и в моя апартамент.