Автор
Woman.bg

Вижте актрисите от любимите ни латино сериали днес

Драматични любовни истории, тайни страсти и изненадващи обрати... това бяха емоциите на екраните през 90-те години.

Първите сапунени сериали можеха да накарат всеки българин, без значени от пол, години или вяра, да зареже всичко заради новия епизод на любимия си латино сериал. „Есмералда“, „Касандра“, „Вдовицата в бяло“ са само част от незабравимите заглавия, които събираха малки и големи пред екраните. Решихме да видим какво се случва с любимите ни актьори след толкова много години.

„Касандра“ - Корайма Торес
Корайма Торес, Хенри Сото и Фернандо Флорес бяха емблеми на латино драмите. Техните любовни истории завладяха сърцата на зрителите, а красавицата Корайма Торес беше абсолютен идол за жените.



„Вдовицата в бяло“ - Мария Елена Дьоринг
Теленовелата, създадена в Колумбия, „Вдовицата в бяло“ е един от най-големите хитове в този жанр. Много заплетената и драматична сюжетна линия, древни проклятия и гадателки, които залепяха и старо, и младо пред екрана за час всеки ден.



„Росалинда“ - Талия
Красивата млада и бедна Росалинда, която работи в цветарницата на дядо Флорентино, беше главната героиня в едноименния сериал, изиграна от известната певица и актриса Талия. Тя се превърна в световна звезда и не е изненада, че днес на 43 години, изглежда дори по-привлекателна.



„Есмералда“ - Летисия Калдерон
Мексиканската красавица актриса Летисия Калдерон, която прекрасно изигра ролята на сляпата Есмералда, не е спряла да се снима във филми и до днес. Личният й живот обаче също е пълен с драматични обрати, като тези в сапунките. Първият й брак, сключен през 1997 година, е приключен само след 2. От следващия си съпруг актрисата ражда двама сина, като едното момченце е диагностицирано със Синдром на Даун. Летисия неприема идеята да го настани в специализиран дон и се грижи денонощно за децата си, въпреки че се опитва да поддържа и кариерата си.