Лятната ми почивка бе към края си, когато, докато лежах на шезлонга и се рових из интернет, попаднах на новина, която ме накара да осъзная, че прибирането ми в София всъщност няма да е печално преживяване, както очаквах.

Не защото изведнъж проумях, че натовареният работен график ми липсва, а защото се оказа, че любимият ми Notosgalleries, приютил под покрива си безброй съкровища, които разтуптяват женското сърце, вече предлага тоалети от модната марка на Джесика Симпсън, превръщайки се в единствения ексклузивен представител на марката за България.

Брандът на певицата е истински хит в САЩ и Европа и регистрира годишна печалба от 1 млрд. долара, затова и си признавам, че с нескрит ентусиазъм очаквах да видя артикулите от модната линия на звездата.

И днес, когато зърнах произведенията, съвместяващи в едно стилна визия и ефектна бохо нотка, идеална за летните дни, разбрах, че това са тоалетите, от които гардеробът ми спешно се нуждае. С радост открих, че лятната разпродажба в Notosgalleries продължава и поради това има 40% отстъпка на всички артикули. Лятото май наистина се очертава като едно стилно изживяване!

А ето и какво точно си взех от модния бранд на звездата: