Автор
Woman.bg

Марая Кери позира гола за феновете си в Instagram

Марая Кери винаги е била известна, освен с гласа си и с апетитните си форми, и оскъдните тоалети.

Е, вчера тя отиде още по-далеч като публикува снимки в профила си в Instagram, на които позира чисто гола, само по бижута, наслаждавайки се на вана с много балончета, които прикриват тялото й. Освен скъпи бижута, на снимките певицата показа хубавите си крака, както и тонизирана гладка кожа с тен. По всичко личи, че 46-годишната Марая не губи нито форма, нито самочувствието си. Тя се гордее с вида си, подкрепена от диамантена огърлица, обеци и гривна, а усмивката просто не слиза от лицето й. Може би причината за щастието й което я кара да засияе така е любовта, която й дава австралийският милиардер Джеймс Пакър. Освен в личен план, гласовитата Марая Кери продължава да поддържа успешно и кариерата си.

Под предизвикателните снимки в Instagram тя споделя със своите 4 милиона последователи: „Точно се прибирам от дълга нош в студиото! Съвсем скоро очаквайте още музика от мен!“

Наскоро тя сподели в интервю, че е на път да направи дует с The Weekend и също така, че няма търпение да издаде новите си песни.