Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

20 септември според астрологията

Луната се намира в знак Телец. Избягвайте да напрягате гласовите връзки и пазете гърлото от простуда. Психо-емоционалния фон на този период е неблагоприятен за Лъв, Скорпион и Водолей. В храната на всички знаци трябва да има минерални соли и морски продукти, съдържащи йод. Към нетрадиционен метод на лечение могат да се обърнат жените Раци. Разрешават се пластични операции за мазни отлагания на стомаха, бедрата и дупето. Ефективен е вакуумен масаж и пасивна гимнастика на тези части. Като грижа за лицето са ефективни процедурите, свързани с дълбоко въздействие на кожата и тъканта. Преди поставяне на маски, направете дълбоко почистване. От кремовете най-ефективни са мазните кремове с биоактивни компоненти и морски добавки. Уязвими са ушите, челюстите, особено долната, гърлото, врата, щитовидната жлеза. Без причина може да ви се схване врата или да започне да боли гърлото. Избягвайте посещението при зъболекар.

19-ти лунен ден до 22:04ч - енергията на деня е неблагоприятна за човека. По-малко общувайте и ако ви позволяват обстоятелствата, никъде не ходете. Съзнанието в този ден е затормозено, раздвоено, замърсено. Напрежението просто витае във въздуха. Достатъчно е една единствена невъздържана дума или поглед, за да се разрази страшен скандал или спор с тежки последици. От вас ще се изисква днес да покажете на какво сте способни. Време на трудностите. Контролирайте парите и документите си, в обществен транспорт е желателно да държите ръцете си върху чантите. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Пазете се от насекоми и предимно от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции. Не се препоръчва участие в празненства и сбирки, където има употреба на алкохол.

Отношения: Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече ще ги задълбочите.

Подстрижка
– За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.