Несъмнено един от най-вълнуващите моменти в живота ни е, когато се отделяме от родителите си и заживяваме в първото си жилище.

И като символ на нашата самостоятелност то би следвало да носи духа на нашия вкус и характер. Декорирането е приятна, но и не много лесна работа, затова основни насоки определено биха ви били от полза.

Е,опаковали сте си багажа, а ключът от първото ви самостоятелно жилище вече е в ръцете ви. Очаква ви единствено празно пространство, което трябва да запълните по красив и практичен начин. От какви декорации ще имате нужда?

Плетен кош

Красиви, стилни и много, много удобни. Можете да си вземете и плетен кош за пране.

Удобни пухени столове

Пухените мебели ще бъдат много актуални през следващата година, така че ще бъдете напълно в крак с модата. Единствено трябва да бъдете внимателно откъм поддръжка и цапане.

Мраморна масичка за кафе

Тази практична мебел ще придаде артистократичност и някак си улегнал вид на жилището ви.

Омбре акценти

Омбрето е модерно, както сред косите, така и в интериора.

Интересен бар стол

Добре е, ако в него има дървен материал и е с интересен дизайн.

Boho завивки и възглавници

Подберете завивки от качествен плат, които ще придадат много красив вид на спалнята ви. Бохемският стил е една от най-голямите тенденции в момента, а и изглежда някак си удобно.

Стъклено кълбо или терариум

Те са стилни, красиви, удобни и много достъпни. Потърсете терариум с интересна форма, който ще освежи стаята и ще изглежда красиво.