Кожата Ви е изтощена и без блясък? Искате тя да бъде жизнена и здрава? Опитайте и вие революционната маска за лице на StriVectinLABS с изключителна формула, съдържаща колоидно сребро.

Среброто е един от деветте елемента, от които е изградено нашето тяло. Използва се от хиляди години в борбата с бактериите, гъбите и вирусите. Среброто е натурален минерал, един от микроелементите, от които се нуждаят растения, животни и хора. При неговата липса, тялото ни е обект на повече възпаления. Тъй като сребърните частици блокират инфекциозните процеси, дерматолозите свързват среброто с естествената защита на нашия организъм.


Иновативният козметичен продукт допринася за премахването на мъртвите клетки от епидермиса, почистването на порите и подпомага естествения цикъл на регенерация на кожата. Тази ексфолираща маска за лице е наистина специална. Освен че ексфолира, тя притежава хидратиращи свойства и действа като тоник за кожата.


Ефектите на маската са видими още при първото прилагане. Кожата е сравнително по-гладка, еластична и сияйна. Освен това, кожата е и подхранена. Тя е защитена. Десет минути са необходими, за да постигнете желания ефект. След премахването на маската от лицето трябва само да изплакнете лицето с хладка вода и да подсушите нежно. А след това може да пристъпите към следващите, обичайни за вас, beauty ритуали. Къде да намерите това красиво съкровище? В SEPHORA, разбира се.