Голямото предколедно пазаруване още не е стартирало, но пък поводи да купим подаръци в аванс никога не липсват. Този уикенд е идеалното време да стартираме първата обиколка в търсене на перфектните идеи, с които да зарадваме любимите хора, а защо не и себе си.

За огромно щастие, точно през следващите дни notosgalleries Bulgaria празнуват своя втори рожден ден и стартират специален уикенд, в който ще „почерпят“ всичките си клиенти със специални отстъпки, бонуси, а и вкусни комплименти от Lindt!

От днес до 6 ноември клиентите на първия по рода си у нас department store магазин в "София Ринг Мол" ще могат да се възползват от няколко специални предложения. notosgalleries ще посрещнат клиентите си със специална инициатива, според която при всяка покупка на два ненамалени артикула получавате 20% отстъпка на продукта с по-ниска стойност.

Промоцията е валидна за абсолютно всички департаменти на магазина, включително мода, интериор и дори козметика. Като част от програмата за лоялни клиенти пък, всички, които пазаруват днес и през уикенда в notosgalleries ще получават два пъти повече точки за всеки лев, който са похарчили – 1 лв = 10 notos|plus точки.