Те са талантливи, красиви и успешни. Та са блян за милиони мъже по света. Жени, чиито имена ежедневно блестят от кориците на звездни списания. Жени със световно шеметна слава, но и със своите лични семейни драми. Те са били гаджета или съпруги на не по-малко известни от тях мъже. Представяме ви седем прочути дами, преживели домашно насилие от своите партньори:

Тина Търнър и Айк Търнър

Една от най-скандалните и бурни връзки сред звездните двойки е тази между Тина и Айк Търнър. Те се запознават, когато тя е само на 18, и веднага започват съвместните си изяви на музикалната сцена. Последвалият им брак не е щастлив. Айк е пристрастен към наркотиците и алкохола и упражнява насилие над Тина през целия им брак. 16 години по-късно двамата се развеждат.

Кейт Мос и Пийт Дохърти



По време на връзката си с Пийт Дохърти Кейт Мос признава, че е станала жертва на побой, нанесен й от фронтмена на групата “The Libertines“. Двамата бяха заедно в продължение на три бурни години, през които Дохърти е силно подвластен на наркотиците. В резултат на неспирните скандали помежду им, двамата се разделят непосредствено преди да се заемат с плановете си около предстоящата им сватба.

Оксана Григориева и Мел Гибсън



Скандалните им отношения станаха публично достояние на света, след като Гибсън, под влияние на алкохола, беше записан как повишава тон и нагрубява руската манекенка, която го дари с дете. И въпреки, че ѝ предлага споразумение за 1,5 милиона долара, тя ги отказва.

Ейми Уйанхаус и Блейк Филдър



Бившият съпруг на Ейми Блейк бе обвинен за смъртта ѝ. Именно той ѝ разкри обсебващия свят на най-силните наркотици. Фийлдър-Сивил и Ейми Уайнхаус сключиха брак през 2007 г. и се разделиха две години по-късно. През 2011-та нейната пристрастеност към алкохола и цигарите доведоха до край на живота ѝ.

Ким Кардашиан и Деймън Томас

Преди да завърже любов със своята настояща изгора Кание Уест Ким бе омъжена за Деймън от 2000 до 2004 г. Едва 2010 т. тя се осмели за първи път да заговори за отношенията си с музикалния продуцент. Според съдебните документи по развода Деймън е малтретирал жена си физически и морално, удрял я е по лицето, хвърлял я и често я оставял цялата в синини. Освен това й е дал 4000 долара, за да си направи липосукция и да стане "съвършена". След четири години "мръсно насилие" обаче именно Томас поискал развод.

Риана и Крис Браун



Връзката им изглежда повече от романтична. Но за краткото време, през което двамата са заедно – 2008 г., Риана е принудена да премине през ужасни изпитания от съвместния им няколкомесечен живот. Браун влезе в затвора по обвинение за домашно насилие след като снимки на Риана изтекоха в интернет – тя беше с насинено око и подпухнало лице.

Майк Тайсън и Робин Гивънс



Майк и неговата първа съпруга сключат брак през далечната 1988 г. - една година след запознанството им. Животът на Робин се превръща в кошмар, след като актрисата преживява спонтанен аборт. По думите й Тайсън постоянно я блъскал и насилвал, и тя непрекъснато се страхувала за живота си. Звездната двойка се развежда на Св. Валентин през 1989 г.